2017-07-11 07:33:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Pénzügyi helyzetét stabilizálhatja

Napi horoszkóp július 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében jár, ám a Mars még a Rák jegyében maradt. Érzelmileg megterhelő napra számíthat, felesleges konfliktusok nehezítik a közös munkát másokkal. Este próbáljon egy kicsit kikapcsolódni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkatársai szívből támogatják a törekvéseit, így most könnyedén szerezhet szövetségeseket. Ez a nap alkalmas lehet az elmélyültséget igénylő, bonyolult problémák megoldására, a nagyobb lélegzetű ügyek kidolgozására.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy hirtelen változás most nem várt előnyökhöz juttathatja. De szemfülesnek kell lennie, mert a dolog kétesélyes: ugyanannyit veszíthet, amennyit nyerhet. Hallgasson a megérzéseire!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars még az ön jegyében jár. Úgy tűnik, elindult önnel a szekér: rengeteg változásra számíthat, és még az amúgy szerencsétlennek tűnő események is csak javára válhatnak. Fontos, hogy ne hagyja eltántorítani magát a terveitől!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ha a munkahelyén egyre kevésbé viseli a kötöttségeket, most érdemes keresgélnie. A szerelem terén azonban ne akarjon hasonló lendületességgel élni. A túlzott erő és akarat most inkább bántja és elriasztja kedvesét.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma valamilyen új feladattal bízzák meg, ami egyelőre ismeretlen terepet jelent az ön számára, de ne aggódjon, élvezni fogja! Egy barátjától jó hírt kaphat, ami valamilyen módon önt is érinti.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A csillagok ma segítik abban, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket. Egyedül a nyílt, világos beszéd lehet a célravezető, még akkor is, ha ezzel lerombolja valakinek az illúzióit. Akárhogy reagál is most, a nyíltságát később többre fogja tartani.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma sokat el tud érni, ne is hagyja magát lerázni! A Mars a Rák jegyében erősen motiválni fogja önt, így most kitartóan tud küzdeni a céljaiért. Délután valakitől váratlan bókokat kaphat, új vonzalmat, románcot jeleznek a csillagok.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Eddig talán megállta, hogy a háttérből figyelte a munkahelyi csatározásokat. Ma azonban feltámadhat önben is a régi becsvágy. Valóban, ha úgy érzi, hogy valamit ön tud a legjobban, akkor azt tegye is szóvá!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars és a Nap is a Rák jegyében áll. Ez biztos jele annak, hogy megkapja a külvilág elismerését, és ezért most nem is kell különösebben sokat tennie – elég, ha becsülettel végzi a munkáját!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A jegyében járó Hold most önmagára fordítja figyelmét, növeli tudatosságát. Minden, amit ma tesz, fokozottan szolgálhatja épülését, érvényesülését! Egy régi barát hasznos tanácsokkal látja el.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Hivatásában ma valami döntő jelentőségű dolog is sikerülhet önnek, lelkesedése végre meghozza az eredményét. A családjával, otthonával kapcsolatban óvakodjon a hirtelen lépésektől: egy rossz kedvében hozott döntés kellemetlen következményekkel járhat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: